Blog

Zenék a kávézóban

Nagyon sokan kérdezitek, milyen zenéket hallhattok a kávézóban. Ez egy személyes válogatás, az én zenei ízlésvilágomat tükrözi. Több napot, éjszakát töltöttem el azzal, hogy ezeket a zenéket kiválogassam. Szerintem is nagyon jól sikerült a válogatás. Személyes kedvencem:

Read More

Rólunk írták

A Kovács Margit múzeum szomszédságában található a Múzeum kávézó, mely barátságos belső termeivel és udvari helyiségével kellemes felüdülést nyújt a városi séta utáni nagy melegben. Minden betérő vendég, aki egy kávét rendel, választhat a könyves polcokról magának egy használt könyvet, melyet a város lakói és a látogatók, otthonról behozva felajánlottak a Múzeum Kávézó és Könyvezdének.

Read More

Kossuth rádió a könyvezdében

Nemrég kaptunk egy érdekes telefonhívást. Hírünk már elért a Szentendre táblán kívülre. A Kossuth rádió egyik műsorának szimpatikus riportere hallott kezdeményezésünkről és úgy döntött, eljön és személyesen ellenőrzi a kapott információt. A beszélgetés mellett ivott egy finom espresso-t, úgyhogy ő is gazdagodott egy ajándék könyvvel, mi pedig a fent hallható interjúval.

Read More

Sikeres kezdeményezésünk: KÖNYVEZDE

Amikor Szentendrére költöztünk, a költözés után megmaradt egy csomó könyvünk. Könyvet ugye nem dobunk ki, nem égetünk el. Kitaláltuk, hogy a feleslegessé vált könyveket behozzuk a kávézóba. A könyveket nem akartuk ingyen adni, ezért úgy döntöttünk, minden kedves vendégünk, ki kávét, cappuccino-t, limonádét vagy ország tortáját fogyaszt és vásárol, AJÁNDÉK-ba választhat magának egy könyvet. Kezdeményezésünket

Read More

100% elégedettségi garancia

    Minden könyvünkre 100%-os garanciát vállalunk. Amennyiben nem tetszik az általad választott könyv, kérlek hozd vissza, és mi kicseréljük egy másikra. Nem kell sem indoklás. sem blokk:)

Read More

Milliók könyve sorozat

Az egyik kedves vendégünk behozta a “Milliók könyve sorozat” teljes repertoárját, összesen 71 db könyvet a sorozatból. Még eredeti műanyag könyvborítót is kaptunk hozzá.  

Read More

Mi az a rukkola.hu ?!!

A rukkolát mondhatnánk úgy is, hogy közösségi „könyvcserélde”. Több mint 27.000 felhasználó 62.000 elérhetővé tett könyvéből választhatsz magadnak. 2012. július 10-e óta működik és valódi emberek, valódi könyvei cserélnek gazdát. Szlogenjük: „Ajándékozz el egy könyvet ma, kapsz érte egy másikat holnap.” Hogyan is működik ez?  „Rukkolj” = Tedd fel azokat a könyveidet az oldalra, amelyek

Read More

Pasco kávé a Múzeum kávézóban

Kávézónkban magyar pörkölésű Pasco kávéból készülnek a kávék, mert nekünk nem mindegy, hogy kávénak kinéző löttyöt, vagy minőségben elkészített jó kávét adunk-e a vendégeinknek. Jó minőségű kávékból persze van más választék is, de mivel a kávézó vendégei között sok a külföldi turista, szeretnénk nekik egy pozitív képet adni Magyarországról és megismertetni velük a ránk jellemző

Read More

Könyvezde indult a kávézóban

Tavaly ősszel kezdtük el és nagy sikere van. Minden vendégünk egy általa választott könyvet ingyen elvihet. Volt a garázsunkban egy jó csomó könyv, amit kiraktunk próbaképp. Könyvet nem égetünk és nem dobunk ki. És kiderült, jól tettük. Mindenki dicséri, és nemcsak viszik, hanem hozzák is a könyveket.

Read More