Pasco kávé a Múzeum kávézóban

  • 0

Pasco kávé a Múzeum kávézóban

Kávézónkban magyar pörkölésű Pasco kávéból készülnek a kávék, mert nekünk nem mindegy, hogy kávénak kinéző löttyöt, vagy minőségben elkészített jó kávét adunk-e a vendégeinknek. Jó minőségű kávékból persze van más választék is, de mivel a kávézó vendégei között sok a külföldi turista, szeretnénk nekik egy pozitív képet adni Magyarországról és megismertetni velük a ránk jellemző ízeket, érzéseket. Ezért ragaszkodunk a magyar termelők, készítők portékáihoz.

Kávézónkban magyar pörkölésű Pasco kávéból készülnek a kávék

A Pasco Kft 1998-ban alakult, azóta foglalkozik kávépörköléssel. Termékeit a kezdetektől fogva a vendéglátás részére szállítja kizárólag.

2008-ban kezdtek el négy fajta különböző kávékeveréket forgalmazni Pasco márkanév alatt. Csak a legjobb minőségű, válogatott szemű nyerskávékat vásárolják meg, de a beszerzést számos minta tesztpörkölése és folyamatos kóstolása előzi meg.

A Prémium Pasco espresso kávékeverék

A Múzeum kávézó és könyvezdében a Prémium Pasco espresso keverékből készülnek a kávék, mert ez harmonizál a magyarok ízlésvilágával. Ebben a kávékeverékben az édesség, gyümölcsös savasság és keserű jellemzően étcsokis ízek közötti harmónia a meghatározó, 80% arabika és 20% robuszta arányú.

Akit érdekel a kávé tesztelésének eredménye, itt olvashat a Prémium Pasco kávékeverék értékeléséről.

A különböző termőterületekről származó és különböző feldolgozási eljárással készült kávékat külön-külön pörkölik, és csak azután házasítják. Domináns test mellett enyhe savak és lecsengésében a kellemesen keserű ízek fogják élvezetessé tenni a fogyasztását. Espresso és tejes italok elkészítésére is kiválóan alkalmas.

Koffeintartalma alacsony, ami lehetővé teszi, hogy a nap bármely időszakában fogyasztható legyen. 90-92°C-on készítjük el, 8,00 gramm / espresso (30 ml) felhasználásával.

 


Facebook LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar